Opstart Tuinen Michiel

Tijdens mijn studies in de Agro- en Biotechnologie met afstudeerrichting Groenmanagement
werd al snel duidelijk dat ik met mijn diploma iets actiefs zou doen. Vandaar de opstart van ‘Tuinen Michiel’.

Tuinaanleg

Voor de aanleg van uw tuin werken wij samen met tuinarchitecten die een plan van uw tuin ontwerpen naar uw noden en wensen. Het is natuurlijk ook mogelijk ons te baseren op een plan dat u zelf ontwerpt. Op basis van diverse gesprekken tracht ik met u tot een invulling van uw tuin te komen die aan uw eisen voldoet.

Wilt u een vaste plek voor uw barbecue? Een groter terras? Of liever een zwem- of siervijver? Dit zijn allemaal elementen die aan bod kunnen komen zodat wij aan de slag kunnen om uw tuin aan te leggen in functie van uw wensen en uw budget.

Tuinonderhoud

Laat ons duidelijk zijn: een tuin zonder onderhoud bestaat niet. De hagen scheren, de éénjarige planten vervangen, diverse struiken insnoeien om verwildering te voorkomen... Allemaal karweien die u zelf kan of kan overlaten aan een vakman.

Elke tuin zal minimum éénmaal en bij voorkeur tweemaal per jaar een grondige onderhoudsbeurt nodig hebben. Geef een seintje en ik tracht u hierin te helpen en te begeleiden. De karweien die u zelf wenst uit te voeren doet u zelf, voor de andere contacteert u mij.